IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Икономика
14:09 | 4 юни 2015
Обновен: 23:22 | 9 септември 2024

„България Ер” открива нова дестинация

Националният въздушен превозвач ще лети до Дюселдорф три пъти седмично

По материала работи: Златина Добрева
„България Ер” открива нова дестинация

„България Ер” - националният въздушен превозвач на България, разширява своята полетна мрежа с още една нова европейска дестинация – Дюселдорф.

 

Първият редовен полет ще се осъществи на 4 юни. Полетът ще се изпълнява с 3 пъти седмично в дните вторник, четвъртък и събота от самолет "Ембраер Е190".


Опериращ превозвач по дестинацията ще бъде „България Ер” в code share с втората по големина немска авиокомпания Air Berlin.


От Дюселдорф могат да се правят удобни връзки по полетната мрежа на „Ер Берлин” до екзотични  дестинации на Карибите като Пунта Кана (Доминиканска Република), Варадеро (Куба), в Северна Америка – Канкун (Мексико), Ню Йорк и Маями и до различни градове в Германия – Берлин, Дрезден, Мюнхен и др.


От София полетът предлага удобни връзки от и за Варна и Бургас.

 

„България Ер” е националният въздушен превозвач на Република България. Основна цел на авиокомпанията е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на нови, сигурни и комфортни самолети.

Коментари

Новини Варна