IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Икономика
13:20 | 31 март 2022
Обновен: 21:55 | 18 септември 2024

Национални дни на кариерата ще се проведат на 7 април във Варна

Те са от полза както за търсещи работа, така и за търсещи персонал

По материала работи: Ставри Таргов
Национални дни на кариерата ще се проведат на 7 април във Варна

Агенцията по заетостта продължава дългогодишното си партньорството с JobTiger, като за поредна година взе участие в кариерния форум „Национални дни на кариерата”. 21-то издание на изложението стартира в София и ще продължи в още няколко града в страната. На 31 март 2022 г. ще се проведе виртуален ден в Online платформата на Brazen Technologies, а на 7.04.2022 г. форумът ще се състои и във Варна.

Посетителите на форума ще бъдат посрещани на собствен щанд на Агенцията, на който всеки заинтересован може да се информира за възможностите, предлагани както на търсещи работа, така и на работодатели.

Интересуващи се от започване на работа лица вече са консултирани спрямо тяхната квалификация и образование. Тече представянето на конкретни свободни работни позиции, а интерес предизвикват каналите за ползване на онлайн информация на сайта на Агенция по заетостта.

Освен на търсещите професионална реализация екипите на Агенцията по заетостта могат да бъдат полезни и на присъстващите на изложението представители на бизнеса относно актуалните услуги за работодатели, от които могат да се възползват, и най-вече към съдействието на Агенцията за наемане на персонал, включително и информация за възможностите да наемат на работа украински граждани.

Коментари

Новини Варна