IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
10:21 | 16 април 2015
Обновен: 23:46 | 31 август 2024

Агнешкото по магазините във Варна свърши след празниците

Останали са комплекти за приготвяне на дроб сарма

По материала работи: Златина Добрева
Агнешкото по магазините във Варна свърши след празниците

Агнешкото по малките месарски магазини във Варна броени дни след Великден свърши или са останали минимални количества от него. Това установи репортерска проверка на вестник „Черно море“.
Клиентите ни изкупиха всичко за празника, очаквам да ни доставят скоро от агнешкото, но в момента нямаме, каза пред нашия репортер продавач на месо от квартал „Чайка“. Вчера му бяха останали само комплекти за приготвяне на дроб сарма.
Други магазини в морската столица вчера също се затрудняваха с предлагането на агнешко месо. Продадохме заколените животни, предвидени за празника, сега чакаме новото заколение, каза с усмивка на лице друг продавач.
В неговия магазин също бяха останали комплекти за дроб сарма и няколко агнешки главички. Според търговеца липсата на този вид месо точно след Великден е нещо нормално.
След ден-два ситуацията ще се нормализира и ще имаме достатъчни количества за всеки, който пожелае да си купи. Хората не бива да се притесняват, успокоиха ни продавачите.
Те отчитат, че за този Великден продажбите им са били в рамките на нормалното. Нито повече продадохме, нито по-малко, това е положението, казаха търговците.

Коментари

Новини Варна