IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
09:20 | 16 април 2015
Обновен: 23:46 | 31 август 2024

Падналият хотел и боят за храна нямало да съсипят сезона

За Великден в курортите Свети свети Константин и Елена и Златни пясъци са работели 15 хотела

По материала работи: Златина Добрева
Падналият хотел и боят за храна нямало да съсипят сезона

Рухналият хотел край Варна и спречкването между туристи за храна в Златни пясъци няма да окажат негативно влияние върху летния туристически сезон тази година в морската столица. Това гарантира пред вестник „Черно море“ доц. Стоян Маринов от Варненската туристическа камара.
Срутеният хотел не беше действащ, случилото се с него реално е строителен инцидент. За щастие не е станало на функциониращо място за отдих, обоснова се експертът.
Конфликтът за храна в хотела на Златни пясъци по Великден е изолиран случай. Ако изобщо тази неприятна случка провокира някаква негативна реакция от страна на туристите, то ще е върху конкретния хотел, а не върху туристическия бранш като цяло, категоричен е доц. Стоян Маринов.
За Великден в курортите Свети свети Константин и Елена и Златни пясъци работеха около 15 хотела. Те посрещнаха съвсем нормално гостите си от Румъния. Не е имало никакви проблеми, информацията ми е, че туристите са останали доволни от престоя си, каза в заключение Стоян Маринов.
Деян Балевски

Коментари

Новини Варна