IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
09:29 | 2 април 2015
Обновен: 23:12 | 31 август 2024

Данъчните продават странен предмет на търг

Ще се наддава и за 15 метални кофи

По материала работи: Златина Добрева
Данъчните продават странен предмет на търг

„Изделие, наподобяващо горелка с държач и накрайник - смесител без дюза“, такова описание са дали на предмет, който продават служителите на Националната агенция за приходите (НАП) в града ни.
Това показа репортерска проверка на вестник „Черно море“ в сайта на институцията. За съжаление на евентуалните купувачи обаче към обявата няма снимка, която да показва какво представлява въпросният предмет.
Който иска, може да си купи 3 броя от въпросното изделие, но само и единствено на таен търг. Наддаването ще се проведе на 20 април тази година.
Заедно с „изделието“ данъчните са се заели да продадат и 15 метални кофи. Те са придружени от атрактивни снимки. В обявата са публикувани и 2 броя диспенсъри за студени напитки, както и 1200 стъклени чаши.
Началната цена, от която ще започне наддаването за изброените стоки, е 534 лева. Депозитът за участие в търга е 106 лева.
Стоките се намират в складовете на варненската митница, гласи съобщението в сайта на НАП. Датите за оглед на изделията за продажба са от 8 до 15 април.

Коментари

Новини Варна