IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
11:55 | 23 декември 2014
Обновен: 15:23 | 24 август 2024

Няма да спират тока за неплатени сметки до 5 януари

В готовност за аварии са 926 автомобила

По материала работи: Борис Проданов
Няма да спират тока за неплатени сметки до 5 януари

По време на празниците 70 аварийни екипа са в готовност да отстраняват възникнали повреди в 10 области града, сред които е и Варна.


Екипите са снабдени с необходимите лични предпазни средства и облекло, което отговаря напълно на характерните за зимния сезон метеорологични условия, съобщиха от електроразпределителното дружество. Осигурени са и средства за комуникация и резервни връзки между мобилните екипи и центровете за управление на мрежата.


В готовност са 926 автомобила, между които специални, високопроходими и екипни. Както и през изминалите години, при усложняване на зимната обстановка в отделни региони, компанията има подготвени планове за пренасочване на допълнителни екипи и техника от един район към друг.
Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за консумирана електроенергия в срок, могат да го направят на 29 и 30 декември, както и през почивните 24, 27 и 31 декември, когато ще работят дежурни каси.

Непосредствено преди и по време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници (в периода 21 декември – 5 януари включително) няма да преустановява електрозахранването на тези от тях, които не са заплатили в срок сметката си за електроенергия.

Коментари

Новини Варна