IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Пътна обстановка
11:15 | 7 октомври 2024
Обновен: 13:22 | 7 октомври 2024

17-годишен моторист без книжка загина след удар в дърво

Тежкият инцидент е станал край харманлийското село Остър камък

По материала работи: Александър Дечев
17-годишен моторист без книжка загина след удар в дърво

Снимка: АРХИВ

Тийнейджър на 17 години без свидетелство за правоуправление загина след удар с мотоциклет в дърво до харманлийското село Остър камък, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково. Сигнал за инцидента е постъпил около 01:55 часа вчера в Районното управление в Харманли.

На място е установено, че кросов мотоциклет без регистрация, управляван от 17-годишен младеж, без свидетелство за управление на моторно превозно средство се е движил по общински път от с. Остър камък в посока път III-808, като на прав участък е изгубил контрол върху мотоциклета. Водачът е излязъл от пътя и се блъснал в дърво. Вследствие на удара момчето е починало на място. По случая е образувано досъдебно производство, допълват от полицията.

Според статистиката на ОДМВР - Хасково, за времето от 30 септември до шести октомври, на територията на Хасковска област са регистрирани общо 20 пътнотранспортни произшествия. От тях при пет има пострадали, като са загинали две лица, а три са ранени. Характерно за настъпилите инциденти със загинали е, че същите са вследствие на несъобразена скорост с пътните условия, като и в двата случая превозните средства са самокатастрофирали.

Коментари

Новини Варна