IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Пътна обстановка
16:20 | 29 септември 2024
Обновен: 18:21 | 29 септември 2024

Бурята довя проблеми по пътищата в страната

Кола излетя в канавката, камиони се завъртяха на път, Силният вятър събори пано, регулират движението в Пловдив

По материала работи: Слав Велев
Бурята довя проблеми по пътищата в страната

Снимка: Фейсбук/Боян Брезнишки

Бурята довя проблеми по пътищата у нас. Катастрофа затруднява движението на главния път Плевен - София преди Радомирци, в посока АМ "Хемус", алармират пътуващи. Лек автомобил е в крайпътната канавка, а два камиона са се завъртяли на пътното платно.

Към момента няма официална информация по случая, а движението е затруднено и в двете посоки.

Силният вятър събори пано, регулират движението в Пловдив. Въведено е ограничение на движението на надлеза до бившия завод "Ален мак" в Пловдив, в посока Труд. Причината за временната организация е премахване на голямо винилно рекламно пано от фасадата на сградата, което се е скъсало от вятъра.

До приключване работа на екипите на пожарната, автомобили ще се пропускат само в лявата лента. Апелираме водачите да преминават с повишено внимание и да се съобразяват с указанията на полицейските служители.

Припомняме, че за днешния ден са обявени жълт и оранжев код за валежи в много области. В много области асфалтовата настилка е мокра, която създава предпоставки за ПТП.

Шофирайте внимателно!

Коментари

981125g ( преди 26 минути )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна