IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Пътна обстановка
16:00 | 27 август 2024
Обновен: 13:50 | 13 септември 2024

Катастрофа с четирима пострадали край Русе

При челния сблъсък е ранено и дете

По материала работи: Александър Дечев
Катастрофа с четирима пострадали край Русе

Четирима души, сред които и дете, пострадаха при тежък челен сблъсък между два автомобила край хасковското село Конуш. Инцидентът е станал на натоварения път Русе - Маказа. Според първоначалната информация, предоставена от "Пътна полиция" и "Спешна помощ", катастрофата е резултат от неуспешен опит за изпреварване.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е подаден в 13:50 часа, след което веднага са изпратени две линейки и екип на пожарната, които са се включили в спасителните дейности. Ранените са откарани по спешност в болницата в град Хасково. На този етап от "Спешна помощ" не са предоставили конкретни данни за състоянието на пострадалите, но се очаква допълнителна информация в близките часове.

Мястото на катастрофата е било бързо обезопасено, а екипи на полицията са регулирали трафика, който е бил сериозно затруднен поради интензивния поток от автомобили по пътя. Образували са се дълги опашки, като униформените служители са пропускали движението последователно по едната лента в двете посоки, за да осигурят максимална безопасност на мястото на инцидента.

Пожарната също е участвала активно в спасителната операция, като техните служители са помогнали за извличането на пострадалите от повредените автомобили. В момента се извършва разследване, за да се установят точните причини за катастрофата, като една от версиите е неправилно изпреварване, което е довело до челния сблъсък.

Очаква се движението по пътя Русе - Маказа да бъде напълно възстановено след приключване на огледите и разчистването на пътното платно.

Коментари

Новини Варна