IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Пътна обстановка
10:45 | 19 август 2024
Обновен: 10:27 | 17 септември 2024

Мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа

Други двама са пострадали при инцидент край Банско

По материала работи: Александър Дечев
Мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа

Водач на лек автомобил е в тежко състояние и с опасност за живота след катастрофа, станала на пътя Самоков - Дупница снощи. Това съобщиха за БТА от Областната дирекция (ОД) на МВР - София. Сигналът за инцидента е постъпил три минути преди полунощ снощи. 

По данни на полицията лек автомобил „Хонда“ застига и удря отзад движещия се пред него в посока Самоков лек автомобил „Сеат Ибиза“. Пострадали са водачът на автомобила „Сеат Ибиза“ и неговият спътник. Шофьорът е с множество наранявания и с опасност за живота. Той е в реанимация. Пътникът е настанен в болнично заведение. 

От другия автомобил няма данни за пострадали. 

Образувано е досъдебно производство по случая, посочиха още от ОД на МВР. 

Двама души са пострадали при катастрофа тази сутрин в района на Банско, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград. 

Около 8:57 ч. на входа на Банско е станала катастрофа между лек автомобил и микробус. Единият от автомобилите е отскочил на жп линията, но влакът е спрял, посочват от полицията. И двамата пострадали са транспортирани за медицински преглед.

По информация от МВР през изминалото денонощие двама души са загинали, а 47 са ранени при 23 пътни произшествия в страната.

Коментари

Новини Варна