IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Други
13:56 | 14 април 2014
Обновен: 06:36 | 6 октомври 2024

Арестуваха американка убила седемте си новородени деца

Арестуваха американка убила седемте си новородени деца

По материала работи: Златина Добрева
Арестуваха американка убила седемте си новородени деца



Полицията на Плийзънт Гроув в американския щат Юта е направила зашеметяващо откритие - седем мъртви деца, шест от които в картонени кутии, съобщава в. "Солт лейк трибюн". Арестувана е майката на децата, 39-годишната Меган Хънтсмен, която е заподозряна за убийствата.
Полицаите работят по версията, че в продължение на десет години тя раждала децата, а после ги убивала, сочи информация за медиите. Полицията действала по сигнал на бившия съпруг на Меган, който отишъл да почиства гаража на къщата, в който тя живяла до 2011 г.
При пристигането си служителите на реда открили тялото на новородено дете. След получаване на заповед за обиск полицаите намерили тленните останки на още шест деца, опаковани в отделни кашони в гаража, заяви капитан Майкъл Робъртс. Разследващите случая твърдят, че Хънтсмен раждала, а после убивала децата си в продължение на 10 години - между 1996 и 2006-а. От полицията вярват, че бившият съпруг на Меган е баща, но още не са приключили проверките на ДНК. Засега срещу него не са повдигнати обвинения, пише БГНЕС.
Арестуваната няма криминално минало, а съседи я описват като идеален съсед. Един от далите показания съседи твърди, че забелязвал напълняването и отслабването на жената през годините, но допълва, че никога не изглеждала бременна.
Не за първи път в Юта разследващите органи се занимават със случай, при който майка е заподозряна, че убива децата си. Преди години Дарси Джо Баум родила три пъти и оставяла децата си да починат. Последното раждане на 26-годишната жена през 1999 г. било фатално - тя получила кръвоизлив, от който починала, след като убила детето си.

Коментари

Новини Варна