IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Други
07:23 | 8 януари 2014
Обновен: 07:11 | 30 август 2024

Камерата на шлема на Шуми работела при падането

Камерата на шлема на Шуми работела при падането

По материала работи: Златина Добрева
Тренират мускулите на Шуми всеки ден

Видеокамерата, прикрепена към шлема на седемкратния световен шампион по автомобилизъм във Формула 1 Михаел Шумахер, е работела по време на неговото падане при каране на ски във Френските Алпи и това може да помогне за разследването на инцидента, съобщават френските медии.
Видеокамерата и записът може потенциално да помогнат на полицията да определи скоростта и видимостта на Михаел Шумахер, който при падането си на 29 декември получи тежка черепно-мозъчна травма.
Преди прессекретарят на пилота Сабина Кем, заяви, че Шумахер не е карал бързо ските и че причина за инцидента не е скоростта.
Междувременно съпругата на Михаел Шумахер пожела семейството на легендарния пилот във Формула 1 да бъде оставено на мира, когато лекарите си вършат работата по лечението на германеца. Корине Шумахер говори за първи път след инцидента на 29 декември, когато Михаел удари главата си в камък по време на спускане със ски.
"Много е важно докторите да бъдат оставени да си свършат работата на спокойствие. Моля ви, оставете и семейството ни на мира", заяви Корине Шумахер.
Седемкратният шампион във Формула 1 вече претърпя две операции на мозъка, след като удари главата си. От 29 декември Шуми е в изкуствена кома.
Миналата седмица фенове на Шумахер отбелязаха 45-ия му рожден ден пред болницата във френските Алпи, където е настанен пилотът.

Коментари

Новини Варна