IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новина на деня
07:13 | 11 март 2014
Обновен: 04:10 | 6 октомври 2024

Започна кампания "Рекламирай Варна!"

Започна кампания "Рекламирай Варна!"

По материала работи: Златина Добрева
Правят вечер на хумора и сатирата

Безплатно лого на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата през 2019 г. може да получи всеки, който подкрепя инициативата. Това може да стане чрез изтегляне на логото от официалния сайт на проекта varna2019.bg. Така само с няколко кликвания на мишката търговски обекти и офиси в морската столица могат да се превърнат в рекламни послания за кандидатурата на Варна.
Готовност да подкрепят и популяризират кампанията вече заявиха от туристическия бранш – чрез разпространение на информация и рекламни материали в курортите и туристическите обекти. Водени са разговори за съдействие с редица организации, както и с общините от региона, съобщиха от пресцентъра на община Варна.
„За успеха на кандидатурата ни за Европейска столица на културата е от голямо значение подкрепата на хората, един от основните критерии, който ще набере точки пред журито, е обществената инициативност, съпричасността на обикновените граждани към каузата - дали желаят този приз и дали са пряко ангажирани за спечелването му”, напомниха от екипа, работещ по кандидатурата.

Коментари

Новини Варна