IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новина на деня
10:49 | 4 април 2014
Обновен: 13:49 | 2 октомври 2024

АБВ вече има общински съветник във Варна

АБВ вече има общински съветник във Варна

По материала работи: Златина Добрева
АБВ вече има общински съветник във Варна

АБВ на експрезидента Георги Първанов вече има свой човек в Общинския съвет на града ни. Това стана ясно днес, когато лидерът на ОБТ и настоящ местен парламентарист Тодор Мутафов обяви, че ще защитава интересите на АБВ.
Изявлението си Мутафов направи след среща на Георги Първанов, Румен Петков, Михо Михов, Емил Кало и други ключови фактори в АБВ с местния актив на организацията от Варна и областта.
Проблемите в града ни се задълбочават, категоричен е Тодор Мутафов. Според него във Варна все по-малко се строи. Това бил и един от признаците за лошото състояние на морската столица. На журналистически въпрос дали е свързан с общинския съветник Янко Станев, Мутафов бе категоричен, че никога не е изневерявал на лявата идея. Мутафов отказа да се извини заради близките си отношения със Станев. Припомняме, че в момента Тодор Мутафов е част именно от групата на Янко Станев в ОбС, която носи името СДС-ДА.
По време на срещата на Георги Първанов с местния актив на АБВ стана ясно, че варненка е на девета позиция в евролистата на организацията. Става въпрос за преподавателката във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ доц. Миглена Темелкова. Аз съм удовлетворен от листата ни за евровота и мисля, че е силна, каза Георги Първанов.
Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна