IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новина на деня
10:53 | 4 април 2014
Обновен: 13:32 | 2 октомври 2024

Георги Първанов: България има най-антируската позиция от десетилетия

Георги Първанов: България има най-антируската позиция от десетилетия

По материала работи: Златина Добрева
Георги Първанов: България има най-антируската позиция от десетилетия

България изработи най-антируската позиция от десетилетия насам. Такива критики отправи днес към управляващите и президента Росен Плевнелиев бившият държавен глава Георги Първанов.
Той смята, че Народното събрание не е изработило единна позиция по отношение на кризата между Русия и Украйна. По тази причина този парламент вече е изхабен, още преди да е изработил нещо съществено, категоричен е експрезидентът.
Той е категорично против български политици да се правят на по-свирепи ястреби в сравнение с някои западни. Тази роля не ни приляга, смята Първанов.
Вторият в листата на АБВ за евровота генералът от резерва Михо Михов е на мнение, че България трябва да стане мост между ЕС и Русия. Варна като граничен район има най-адекватно поведение в ситуацията в Украйна, а именно да поддържа добри отношения и с двете страни в конфликта, обясни Михо Михов.
Нито Иван Костов, нито Бойко Борисов са правили това, което днес осъществява властта над нашите симпатизанти, оплака се Георги Първанов. Според него се осъществяват репресии над хора от АБВ.
Деян Балев

Коментари

Новини Варна