IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Новина на деня
09:38 | 13 май 2015
Обновен: 16:18 | 11 септември 2024

Last minute офертите удрят рамо на летния сезон

Очаква се ръст на записванията в последния момент от Русия и Украйна

По материала работи: Златина Добрева
Last minute офертите удрят рамо на летния сезон

Last minute офертите са една от опциите за закърпване на положението с очаквания слаб летен туристически сезон. Това обявиха експерти от бранша пред в. „Черно море“.

Както подсказва и името Last minute, това са оферти на ниска стойност, пуснати буквално в последния момент.
Те предлагат огромни намаления, но за да хване точния момент, клиентът трябва да следи непрекъснато сайтовете.

Last minute офертите могат да допринесат положително за руския пазар. В тази връзка практиката на Министерството на туризма и Министерството на външните работи да командироват допълнително служители в консулските ни служби в Москва, Санкт Петербург, Киев и Одеса, е добра, казаха експертите.

Според съобщение на Министерството на туризма се очаква ръст на Last minute записванията от Русия и Украйна. В тази връзка с допълнителни експерти ще бъдат обезпечени и консулските ни отдели в Кишинев, Минск, Техеран, Бейрут, Астана, Тбилиси, Истанбул и Бурса.

За да осигури работата на тези служители, Министерството на туризма преведе 331 000 лева от бюджета си на Министерството на външните работи.
Деян Балевски

Коментари

Новини Варна