IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
12:49 | 9 септември 2015
Обновен: 11:34 | 6 септември 2024

Анкетират ни как се грижим за здравето си

Проучването е част от национална кампания

По материала работи: Ставри Таргов
Анкетират ни как се грижим за здравето си

Проучване “За нашето здраве” ще се проведе на 11 септември, петък във Варна. То е част от национална кампания.  Първите анкети ще бъдат раздадени от 11 часа, на входа на Морската градина до Фестивалния и конгресен център.
Анкетата ще покаже грижат ли се за себе си варненци, спортуват ли, какъв процент спадат към рисковите групи - стрес, тютюнопушене, употреба на алкохол и вредни храни и други.
“Отделете една минута от времето си за попълване на анкетата и дайте своя принос за здравето на нацията”, призовават организаторите.
Проучването ще обхване 10 големи български града, а национално представително изследване на онлайн населението ще се извърши на адрес www.ahd.bg.
Кампанията се осъществява  по инициатива на „Асоциацията на производителите и вносителите на хранителни добавки в България” (АПВХДБ) и е подкрепена от Български Фармацевтичен съюз.
Идеята е темата за здравето да провокира у българина разбиране и желание за профилактика и превенция чрез физическа активност, рационално хранене и други.

Черно море

Коментари

Новини Варна