IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
18:59 | 16 август 2015
Обновен: 08:05 | 25 октомври 2024

Тежки катастрофи станаха във Варна

Има пострадали

По материала работи: Юлиян Атанасов
Тежки катастрофи станаха във Варна

Три тежки катастрофи станаха във Варна в последните няколко часа. Следобед по пътя за Каменар, на кръстовището с отбивката за Долище, шофьор на "Ауди" пресича пътя на джип "Форд Рейнджър", вследствие на което Фордът се преобръща и удря други две коли на пътя - "Ситроен" и "Мерцедес". От силния удар са пострадали двама от участниците в ПТП-то. Шофьорът на Форда е получил комоцио, а водачът на Мерцедеса е с контузии.
Пак днес следобед, отново заради отнето предимство, е станала тежка катастрофа и в местността  Боровец, на стария път за Бургас. Товарен автомобил блъска кола, движеща се по пътя, която от удара се блъска в друга. При този инцидент също има пострадал - 63-годишна пътничка е с две фрактури.
Тази нощ между 1 и 2 часа след полунощ се обърнала още една кола на пътя. Инцидентът е станал на ската преди табелата за Варна, откъм автомагистрала "Черно море". По информация на полицията на пътното платно внезапно изскочил чакал. За да избегна удара с него, водачът на "Рено" рязко извил встрани, вследствие на което се е преобърнал. Двама са пострадалите - 19-годишният шофьор, който е с комоцио и фрактури и 32-годишна пътничка - също с комоцио. Няма опасност за живота на нито един от пострадалите в катастрофите.
 

Коментари

Новини Варна