Варна 11°
fallback
Общество
09:27 | 30 юли 2015
Обновен: 07:29 | 27 октомври 2024

Ходят ли варненци на плаж?

Анкета с граждани

По материала работи: Златина Добрева

Температурите се повишават с всеки изминал ден. В най-горещите дни от летния сезон до момента попитахме варненци ходят ли на плаж, в кои часове от деня обичат да се пекат и кои плажове предпочитат.

 

Антоанета Атанасова

Всеки път, когато мога, ходя на плаж. Ей сега се връщаме с моя приятелка от Централния плаж. Харесва ми, близко е и през последните две години забелязвам много положителни промени там. Когато имам повече свободно време, се събираме с компания и ходим на Дружба, за да се отдалечим малко от града.

 

 

 

 

Добромир Енчев

О, да, ходя на плаж. Гледам да отивам сутрин, за да избегна обедните жеги и да ми е свободен денят, за да си върша работата. Обичам да ходя на трета буна, на “Слънчев ден” и по варненските плажове също, но любим ми е “Кабакум”.

 

 

 

 

 

 

Мартина Стоилова

Аз предпочитам плажовете горе, към “Галата”, или тези на север. Те са по-отдалечени и по-свободни от хора. Тук е много гъсто населено, но то си е индивидуално. Просто аз харесвам по-пустите плажове. Когато съм там, мога да прекарам целия си ден на плажа.

 

 

 

 

Алекси Димитров

Не ходя на плаж, но не защото не искам, а защото вече не мога. Преди много ходехме. Главно на Черноморец, въпреки че е далеч. Аз живея до Аквариума, но пътувахме дотам, защото плажът е по-див. Събирахме се, прекарвахме по цял ден там, палехме си огън и така.

 

 

 

 

Ангел Станков

Обичам да ходя по плажове, които са по-малко населени. Колкото повече спокойствие има на един плаж, толкова по-добре се чувствам аз. Не мога да си позволя да слизам на варненските плажове, защото вземам кучето си с мен, а би било несъобразително от моя страна да го пусна сред толкова много хора.

 

 

 

 

 

Галя Михайлова

Ходя основно на “Кабакум”. Там ми допада най-много - има хора, барове, заведения, водата е добра. Винаги когато мога, предпочитам да отида на Златните на плаж. Няма конкретни часове, в които гледам да съм на плажа, ходя, когато съм свободна.

 

 

 

 

 

 

Димитър Марков (7)

Не ходя вече на плаж. Възрастта ми е такава, че достатъчно съм ходил. Преди ходехме на различни места. На централния, на южния, насам-натам... нямах си любим плаж. Събирахме се компания и отивахме, където решим.

 

 

 

 

 

 

Цвета Димова (8)

О, да, много обичам да съм на плажа. Обикновено ходя на Рапонги или на Златните, а когато нямам много време и все пак искам да се попека, отивам долу на Централния плаж.

 

 

 

 

 

 

Анкетата подготви Денислав Киров Снимки Пламен Гутинов

Автор на статията:
Златина Добрева
0 коментара
fallback
fallback