IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
08:27 | 29 юли 2015
Обновен: 18:33 | 26 октомври 2024

Как се справяте с летните жеги?

Анкета сред варненци

По материала работи: Златина Добрева
Как се справяте с летните жеги?

В разгара на летния сезон сме. Температурите през деня вече стават трудно поносими. Наш екип попита варненци как се справят с летните горещини, приемането на течности ли е решението на проблема, стоенето на сянка или ходенето на плаж.

 

Никола Диваров
Аз си имам място извън града и ходя там да си върша работа. Не че е по- проветриво там, но по не се усещат горещините. Лятно време е така, едни понасят по-трудно жегата. Аз лично пия много течности, за да не се обезводня.

 

 

 

 

 

 


Румен Иванов
Аз съм кореняк варненец, трето поколение. Всяко лято се сблъскваме с този проблем и решението е да се консумират течности. Аз пия главно вода и се справям.

 

 

 

 

 

 

 

Даниела Данчева
С всички възможни средства се боря с жегата. Постоянно пия течности. Вода пия много и бира пия, и на плаж ходя. Така се разхлаждам, когато ми е горещо.

 

 

 

 

 

 


Ивелина Маринова
Да ви кажа честно, на мен не ми е топло. И по-големи жеги сме виждали и сме преживявали. Радвам се на времето, докато е хубаво.

 

 

 

 

 

 


Георги Георгиев
Пиенето на вода е решението. Пия и други течности, но нищо не утолява и разхлажда като водата.

 

 

 

 

 

 

 


Алекс Петрова
Пия много вода. Гледам да не се излагам на жегата, освен ако не е нужно. Много течности и стоене на сянка, това е начинът да се справи човек с горещините.

 

 

 

 


Анастасия Ангелова
Когато е много горещо, пия основно водичка. Понякога се разхлаждам и като ходя на плаж, но зависи колко е топло навън. Има случаи, в които и за плаж не става.

 

 

 

 

 

 

 


Тони Маринов
По всички възможни начини се опитвам да преборя жегата. От всичко по малко – малко плуване, малко плаж, тоник и на сянка. Това е моята рецепта. Много е важно и да имаш добра компания.

 

 

 

 

 

Анкетата подготви Денислав Киров
Снимки Пламен Гутинов

Коментари

Новини Варна