IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Общество
11:00 | 28 февруари 2024
Обновен: 17:18 | 29 юни 2024

Любезно: „Моля, паркирайте пред вашия вход. Благодарим ви!“

Ето с какво гостоприемство посрещат варненци, които живеят в Добрич

По материала работи: Ставри Таргов
Любезно: „Моля, паркирайте пред вашия вход. Благодарим ви!“

Посланията, написани на бележка, остават оригинален начин за комуникация между шофьори. Така авторите, които оставят листчета хартия, смятат, че най-добре се решават казусите относно собствеността на паркоместата.

Мъж се натъкна на любезна молба, да не паркира на „чуждо“ място. По думите му, то е общинско и е позволено гражданите да го ползват.

„Моля, паркирайте пред вашия вход. Благодарим ви!,“ гласи текстът.

„Ето с какво гостоприемство посрещат варненци, които живеят в Добрич! Уточнение: Това не е платено частно паркомясто към кооперация, ами е общинска територия, паркомясто на публичен път.

Групите на Варна наскоро гръмнаха със подобни листчета, особено на ул. "Студентска", където някой си беше заплюл паркомястото пред входа и беше вандализирал (натрошил) към 10 коли, само защото сметнал че пра-пра-пра-пра-пра-пра дядо му Аспарух е паркирал там с коня.

И такива типове между другото са бая нас*ани, ако бях спрял някой черно Порше Кайен никой нямаше да се занимава да ми пише предупреждения,“ написа William Ivanoff във Facebook.

“Според мен го е писала жена, пише красиво, трябва да й признаем,” заподозря мъж, цитиран от Glasnews.bg.

Коментари

ескалацията ( преди 3 месеца )
нараства с увеличаване неграмотността на хората и слабата държава.Невидимата Съдебна ВЛАСТ нарочно нехае за да им паднат в ръчичките саморазправили се граждани. Помирете се преди да сте попаднали в лапите на хидрата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна