Варна 18°
fallback
Общество
11:20 | 31 декември 2023
Обновен: 06:25 | 29 септември 2024

Празничният концерт „Заедно в новогодишната нощ" във Варна започва в 22 часа

На 31 декември Синята зона ще бъде платена от 9 до 20 ч., а в първия ден от Новата година тя ще бъде безплатна

По материала работи: Ставри Таргов

Звездата на тазгодишното шоу  „Заедно в новогодишната нощ"  на площад "Независимост" във Варна е популярният дует C-Block, който ще представи за първи път пред варненската публика хитовете си от края на 90-те Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и др.

Преобладаваща част от програмата са варненските артисти. Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, представила страната ни в изданието на „Евровизия“ през 2021 година; финалистите от телевизионните музикални формати „Гласът на България“ Тино и Александър Петров.

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят незабравимите песни на група „Тангра“. Варненци ще видят и Симона Петрова – MONA от „България търси талант“, която ще заплени публиката с магията на фолклора, заедно с танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Варна“. Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и актьорът Емил Христов.

Празничната програма ще започне в 22:00 ч. на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари. От „Градски транспорт“ информират, че в празничната нощ ще бъдат извънредно обслужвани автобусни линии 7, 17, 20, 31, 148 и тролейбусни линии 82 и 83 от и до кв. „Владислав Варненчик“.

В празничната нощ движението на автомобили в района на пл. „Независимост“ няма да бъде ограничено.

На 31 декември Синята зона ще бъде платена от 9 до 20 ч., а в първия ден от Новата година тя ще бъде безплатна за гражданите.

Автор на статията:
Ставри Таргов
Варна заедно в новогоддишната нощ
0 коментара
fallback
fallback