IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Общество
10:58 | 25 май 2015
Обновен: 09:07 | 26 октомври 2024

Преглеждат безплатно в АГ-то

Кампанията е четири поредни съботи

По материала работи: Юлиян Атанасов
Преглеждат безплатно в АГ-то

Kампания за акушеро-гинекологични прегледи започва в АГ-болницата във Варна. Тя стартира от 6 юни. За разлика от предходни години сега от безплатните прегледи ще могат да се възползват и бременни пациентки, на които задължително ще бъде извършен и ехографски преглед. Той също ще е безплатен.
Прегледите ще се извършват на 6, 13, 20, 27 юни от 9 до 13 ч. в приемно-спешния кабинет на първия етаж в сградата на АГ болницата от квалифицирани специалисти. Достъпът ще е неограничен. Допълнителна информация може да се получи на телефон  052 613 797. Ръководството на болницата е решило да повтори инициативата още веднъж до края на тази година и да я направи традиционна.
 Идеята на ръководството и екипа на специализираното медицинско заведение е да даде възможност на дамите от града и областта, които по една или друга причина не провеждат редовна профилактика, да го направят сега.
„Много жени наистина забравят, че акушеро-гинекологичните прегледи трябва да се правят редовно, за да не се стига до ситуации, които могат сериозно да навредят на здравето им или да предизвикат спешна лекарска намеса. Консултации със специалист трябва да се правят дори при козметични проблеми или неразположения“, обясниха от ръководството на  СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов”.
Ставри Таргов

 

Коментари

Новини Варна