IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
09:20 | 20 юли 2022
Обновен: 20:13 | 5 октомври 2024

"Нощни вълци" - Варна, за евросанкциите срещу тях: Не ни пука, караме си!

Попадането им в санкционните списъци няма да промени нищо

По материала работи: Ставри Таргов
"Нощни вълци" - Варна, за евросанкциите срещу тях: Не ни пука, караме си!

“Чухме за тези санкции, всякакви рестрикции измислят. Но ни е забранено да даваме коментари”, това заяви за “24 часа” представител на мотоклуба “Нощни вълци МС - Варна” по повод забраната нейни членове да пътуват в страните от ЕС.

“Обикновено с нас се свързват антируски медии и предпочитаме да не даваме интервюта, защото нашето мнение не се отразява коректно - няма медия, която да ни отрази обективно. Имам наложена забрана да даваме интервюта от основателя на клуба Александър Залдостанов”, допълни още мотористът, пожелал анонимност.

От фейсбук страницата на клуба става ясно, че преди броени дни членове на руския клуб са били на традиционен събор в Кюстендил по повод смъртта на техен “брат”, както те се изразяват.

По думите на варненеца попадането ѝм в санкционните списъци няма да промени нищо, защото те и без това не пътуват често из Европа.

"Чудят се какви санкции да измислят, опитват се да направят нещо, а всъщност нищо не правят. Когато и ако влезе в сила тази забрана, ще се съберем на клубно ниво и ще я обсъдим. Ако забранят знаците (от които става ясно принадлежността към забранения клуб), вероятно ще караме без тях, но няма да спрем да си караме моторите в България", каза още рокерът.

Коментари

Новини Варна