IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
11:15 | 1 юни 2021
Обновен: 16:14 | 25 септември 2024

Показват благотворително „Маша и Мечока“ за децата на Варна на 5 юни

Входът е свободен

По материала работи: Ставри Таргов
Показват благотворително „Маша и Мечока“ за децата на Варна на 5 юни

Нови 13 епизода от любимия на цял свят детски анимационен сериал „Маша и Мечока“ ще бъдат излъчени благотворително за децата на Варна на 5 юни от 11 часа в Зала „Европа“ на Фестивален и конгресен център – Варна. Входът е свободен.

Прожекцията е по повод Международния ден на детето и се осъществява по инициативата „Изкуството днес – за възможностите утре“ на Фондация „Св. св. Константин и Елена“ в партньорство с Фестивален и конгресен център – Варна, Бета Филм и с финансовата подкрепа на A1.

В епизодите Маша и Мечока най-накрая тръгват на околосветско пътешествие. На него е посветен и 4-ти сезон на сериала, наречен „Автомобил на песните“.

Всеки епизод е ярка музикална история за някоя страна, нейните забележителности и култура. Благотворителната прожекция на „Маша и Мечока“ е в подкрепа на децата в неравностойно положение от ЦНСТ „Изгрев“, ЦНСТ „Другарче“ и Центъра за специална образователна подкрепа „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Кривня – институции, които Фондация „Св. св. Константин и Елена“ от години подпомага с различни инициативи и проекти, насочени към образователното и творческото развитие на деца в риск.

„МАША И МЕЧОКА: Автомобил на песните“ – детски анимационен филм, Русия
90 мин., 13 епизода, прожекция на 2D
Дублиран на български език

Режисьори: Олег Кузовков, Илия Трусов, Наталия Малгина, Олег Ужинов, Роман Козич, Владислав Байрамгулов, Георгий Орлов, Андрей Беляев
Линк към трейлър в YouTube: Маша и Мечока - Автомобил на песните

Коментари

Новини Варна