IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
08:16 | 25 април 2015
Обновен: 18:37 | 22 октомври 2024

Стартира панорама на варненското средно образование

В изложението ще се включи и училище от Добрич

По материала работи: Златина Добрева
Стартира панорама на варненското средно образование

Панорамата на варненското средно образование ще се открие в 9 часа днес. Желаещите да посетят изложението могат да го направят до 19 ч. 15 варненски училища и едно от Добрич ще представят образователните си услуги.

Кариерните консултанти – психолози от Общинския център за подкрепа на училищната общност и Центъра за кариерно ориентиране, ще съставят  профил на избора на желаещите ученици и ще провеждат консултации намясто.
 
От 14 часа ще се състои тържественото награждаване на заелите призови места в Общинските ученически игри и математическото състезание „Цветница“.
 
В рамките на Панорамата на варненското образование „Отворени врати“ за бъдещи ученици обявяват няколко варненски училища. На 27 април от 10 до 17,30 часа възможност за посещение дава Професионалната гимназия по туризъм “Проф. д-р Асен Златаров“, на 29 април от 14 до 18,30 часа - ІІІ ПМГ „Акад. М. Попов“, на 17 юни от 8 до 12 часа – ПГЕ.

 

Коментари

Новини Варна