IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Общество
13:06 | 9 септември 2014
Обновен: 01:25 | 14 септември 2024

Откриха изчезнала добричлийка в „Максуда“

Откриха изчезнала добричлийка в „Максуда“

По материала работи: Златина Добрева
Откриха изчезнала добричлийка в „Максуда“

30-годишната Пламена Борисова Реиз, обявена за национално издирване на 1 септември тази година, беше открита от екипи на ОДП Добрич и варненското Трето РПУ в „Максуда“. Това подтвърдиха за „Черно море“ от дирекцията на варненската полиция. Униформените върнали под конвой майката на две деца обратно в Добрич при съпруга й. Според собствените й думи, тя сама избягала от мъжа си и се скрила в ромската махала във Варна при леля си.
Роднините на Пламена подали сигнал в полицията на 1 септември, че младата жена излязла от дома си около 8,30 часа и не се прибрала. Разследващите веднага разпространили описанието на жената. Във всички РПУ-та в страната била получена снимката на младата жена и описанието й – жена на видима възраст 25-30 години, ръст 150-152 см, нормално телосложение, късо подстригана коса, боядисана в тъмнолилав цвят. В деня на изчезването си била облечена със синя рокля, обута с черни силиконови сандали.
След като разследващите разпитали приятелите и познатите на жената, те стеснили кръга на издирването до Варна, където се знаело, че жената има роднини. Именно там – в дома на леля си, която не подозирала, че племеницата й иска да се скрие от съпруга си, била открита младата жена. По нейните думи нямало друг мъж в живота й, просто не искала вече да живее със законния си съпруг.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна