IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
15:54 | 12 януари 2015
Обновен: 10:53 | 21 октомври 2024

Хероин едва не затри 35-годишен

Две жени са спасени след опит за самоубийство заради семейни проблеми

По материала работи: Ставри Таргов
Хероин едва не затри 35-годишен

35-годишен бе спасен от смърт след остро отравяне с хероин. Това научи агенция „Черно море“ от доц. д-р Снежа Златева, началник на клиниката по токсикология във Военноморската болница във Варна. Мъжът е докаран с линейка на „Бърза помощ“. Когато спешните медици се отзовали на сигнала, той е бил без дишане, в критично състояние. Колегите са направили много за живота му, преди да го транспортират при нас, каза още доц. Златева. Тя добави, че пациентът е стабилизиран и изписан вече от болницата. Мъжът не е попадал друг път в клиниката, той е сред работещите граждани.
2 жени, направили опит за самоубийство, са преминали също през варненската токсикология. Едната е на 35 години, другата – на 60. Те са посегнали на живота си с лекарствени средства. Причините за фаталните стъпки са свързани със семейни проблеми. Двете жени са стабилизирани и скоро ще бъдат изписани от болницата. Близките им са предупредени да бъдат по-внимателни в отношенията си към тях.

Ставри Стефанов

 

Коментари

Новини Варна