IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Общество
06:39 | 28 януари 2014
Обновен: 11:46 | 5 октомври 2024

Общината обяви конкурс за директори на 4 детски градини

Общината обяви конкурс за директори на 4 детски градини

По материала работи: Златина Добрева
Общината обяви конкурс за директори на 4 детски градини

Община Варна обяви конкурс за директори на 4 детски градини. Ръководители се търсят на ЦГД №1 „Светулка“, ЦДГ № 39 „Звънче“, ОДЗ № 8 „Лястовичка“ и ОДЗ № 15 „Морска звездица“. Директорът на дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ Лилия Христова обясни, че досегашните шефове са заемали длъжността временно до провеждането на конкурс.
Кандидатите трябва да са с образователна степен „бакалавър“ или „магистър“, да имат професионална квалификация в направление „Педагогика“ - детски учител, детски и начален учител, педагог, учител по музика в детска градина, както и да имат поне 5 години учителски стаж.
До един месец желаещите да заемат позицията трябва да представят документите си в община Варна и да се запознаят с длъжностната характеристика.
Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият е в рамките на три астрономически часа, като кандидатите трябва писмено да разработят програма за развитието на детската градина за следващите 3 години. Вторият етап е събеседване.

Коментари

Новини Варна