Варна 13°
fallback
Общество
15:17 | 4 май 2017
Обновен: 22:25 | 30 септември 2024

Затварят централни варненски булеварди заради Гергьовден и Деня на Европа

Вижте къде ще бъде преустановено движението на автомобили

По материала работи: Пламен Янков

Във връзка с честването на 6-и май – Ден на храбростта и празник на Българската армия от 9,45ч. до приключване на мероприятието (около 10,30 часа) ще бъде преустановено движението на автомобили на площад „Св. Св. Кирил и Методий”; бул. „Мария Луиза” – в частта от пл. „Св. Св. Кирил и Методий” до кръстовището с ул. „Шипка”; бул. „Владислав Варненчик” - в отсечката от кръстовището с бул. „Съборни” до пл. „Св. Св. Кирил и Методий”; бул. „Христо Ботев” – от кръстовището с ул. „Кракра” до кръстовището с ул. „Бачо Киро”.

 

За провеждането на празничното шествие от 10,30 ч. до около 11ч. ще се ограничи движението на пътно-превозни средства по бул. „Мария Луиза” – в частта от кръстовището с ул. „Шипка” до кръстовището с бул. „Сливница” (пътното платно, посока кръстовището с бул.„Цар Освободител“); кръстовището на бул. „Сливница” и бул. „Осми Приморски полк“.

 

На 9-и май във връзка с провеждане на поклонение пред Паметника-портал на Осми Приморски полк, по повод годишнина от победата над  хитлерофашизма и ритуал по издигане на знамето на Европа по повод Деня на Европа, от 10,45ч. до 12ч. ще се преустанови движението на автомобили на бул.„Осми Приморски полк“ (пътното платно, посока сп.„Явор“) в частта от кръстовището с бул.„Чаталджа“ до кръстовището с ул.„Царевец“. Същият ден от 11:45ч. до приключване на мероприятието (около 12ч.) ще бъде ограничено движението  на бул.„Осми Приморски полк“ (пътното платно, посока Община Варна) в частта от кръстовището с бул.„Чаталджа“ до кръстовището с бул.„Сливница“. Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР – Варна.

 

Четете още Празнична програма за 6-и май във Варна

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback