IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
13:41 | 28 ноември 2015
Обновен: 01:35 | 7 септември 2024

Отново с бившия?

Вторият шанс може да се окаже добра идея

По материала работи: Златина Добрева
Отново с бившия?

Често да се събереш с бившия се оказва грешка. Но има знаци, които подсказват, че между вас още има игра, още има искра, която може да бъде разпалена наново, а защо не и с още по-голяма сила!


Проблемът, който ви е разделил, вече не съществува
Защо пък да не опитате отново, ако все още имате чувства и нещото, заради което сте се разделили вече не съществува? Нищо не губите. Така и така все още сте необвързани, не се срещате с друг – пробвайте късмета си!


И двамата сте пораснали
Ако част от споровете и неразбирателствата ви вече са останали в миналото, защото сте били прекалено незрели, за да ги превъзмогнете, вероятно сега е моментът да опитате пак. Вече сте по-зрели, проблемите се решават по нов начин, а опитът ви е научил, че пренебрегването на някои маловажни неща е от значение.


Моментът е подходящ
Има подходящи връзки за партньорите, които възникват обаче в неподходящо време. Обстоятелствата предизвикват неразбирателства, които разрушават връзката. Когато нещата се уталожат и мине известно време често тогава партньорите разбират, че сега е времето за втори опит, който може да се окаже правилният. Дерзайте!


Не мислите, че ще скъсате втория път
Ако имате намерение да възобновите връзката си, но без да ви минава през ум, че ще завърши безуспешно и този път, това е добър знак. Възползвайте се от собствената си нагласа и дайте воля на позитивните си усещания този път.


Извадили сте най-доброто от себе си
Когато виждате, че и вие и бившият ви сте се променили за добро, нищо не пречи да опитате пак. Ако виждате позитивна промяна, която вещае добър край този път, може и нещата да се получат.


Имате повече хубави спомени, отколкото лоши
Каквото и да се е случило между вас, понякога хубавите спомени надделяват над лошите. Ако претеглите нещата на кантар и установите, че има почва за ново начало – възползвайте се!


Не харесвате никого толкова, колкото харесвате него
Били сте разделени, срещали сте се с други мъже, но никой досега не е надминал неговите качества. Това е ясен сигнал, че трябва да дадете втори шанс на него и на връзката си!


Приятелите и семейството ви го харесват
Какво по-хубаво от това? В много случаи става така, че близките ви не харесват партньора ви, което налага известна дистанция между вас и тях. Ако обаче всички около вас го харесват и обичат, няма да имате проблем да възобновите връзката си. Освен това е добър знак, че околните го харесват – означава, че позитивните му качества не са за подценяване./ az-jenata

Коментари

Новини Варна