Варна 21°
fallback
Лайфстайл
11:50 | 15 август 2015
Обновен: 18:39 | 20 септември 2024

Рецепта на деня: Кавърма по варненски

Традиционен вкус!

По материала работи: Златина Добрева

Необходими продукти:

→    750-800 г свинско месо →    2-3 стръка праз лук →    500 г чушки от туршия →    4-5 яйца →    3-4 с.л. мас →    1 с.л. червен пипер →    черен пипер →    сол

 

Начин на Приготвяне:

* Запържете обезкостеното и нарязано на малки парченца месо в маста, след което го извадете. * В същата мазнина задушете нарязаните на ивици чушки и праза, нарязан на ситно. * Подправете с червения пипер и върнете месото. * Разбъркайте получената смес, посолете я, поръсете я с черен пипер на вкус и я залейте с разбитите яйца. * Изпечете ястието във фурната.

Автор на статията:
Златина Добрева
0 коментара
fallback
fallback