IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
11:50 | 15 август 2015
Обновен: 12:54 | 20 септември 2024

Рецепта на деня: Кавърма по варненски

Традиционен вкус!

По материала работи: Златина Добрева
Рецепта на деня: Кавърма по варненски

Необходими продукти:

→    750-800 г свинско месо
→    2-3 стръка праз лук
→    500 г чушки от туршия
→    4-5 яйца
→    3-4 с.л. мас
→    1 с.л. червен пипер
→    черен пипер
→    сол

 

Начин на Приготвяне:


* Запържете обезкостеното и нарязано на малки парченца месо в маста, след което го извадете.
* В същата мазнина задушете нарязаните на ивици чушки и праза, нарязан на ситно.
* Подправете с червения пипер и върнете месото.
* Разбъркайте получената смес, посолете я, поръсете я с черен пипер на вкус и я залейте с разбитите яйца.
* Изпечете ястието във фурната.

Коментари

Новини Варна