IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
22:10 | 19 юли 2015
Обновен: 08:25 | 18 септември 2024

Ретроградна Венера и времето, когато старата любов възкръсва

Астрологична прогноза за периода 20 до 27 юли

По материала работи: Борис Проданов
Ретроградна Венера и времето, когато старата любов възкръсва

От 25 юли до 5 септември тази година ще преживеем период, който се случва веднъж на година и половина – Венера ще стане ретроградна (наблюдавана от Земята, ще изглежда сякаш се движи наобратно по Зодиака), сочи астрологичната прогноза на Марина Стоичкова.


За последно това се е случвало от 22.12.2013 до 31.01.2014. Опитайте се да си спомните как ви се е отразил периодът тогава – вероятно е да се чувствате по сходен начин, макар че Венера тогава се е движела по други знаци. На всеки осем години, обаче ретроградността се случва в едни и същи знаци – в случая Дева и Лъв, предишният път от 28.07.2007 до 08.09.2007. Възможно е да изплуват емоции и да се появят хора, с които сте били близки преди. Старата любов може да възкръсне. Това е и моментът, в който да преразгледаме взаимоотношенията си. Наболелите проблеми, които сме отричали, вече излизат на светло и ни е по-трудно да ги пренебрегнем.


Венера е планетата, която свързваме с любовта, красотата, хармонията, дипломацията, изкуствата. Всички тези теми ще страдат по някакъв начин – не е подходящо да започвате връзка с нов човек (не важи, ако сте имали отношения преди). Не се подлагайте на пластични операции или по-сериозни козметични процедури. Противопоказни са и операции на долната челюст, гърлото, щитовидната жлеза. Не правете покупки на скъпи и луксозни вещи или произведения на изкуството. Вероятно е след това да установите, че не ви харесват. Добра идея е да се освободите от старите си и ненужни дрехи – така ще отворите пространство за новите неща в живота си. Воденето на преговори може да бъде затруднено, както за бизнеса, така и на политическо ниво. Най-интересен обаче си остава емоционалният живот. Често се случва хората да променят реакциите си през този период. Тези, които по принцип се владеят и са по-обрани, може да станат по подвластни на чувствата си и по-експресивни. И обратно – тези, които „робуват“ на емоциите си и нямат контрол над тях – да станат по-трезво гледащи и рационални. Най-доброто, което можем да направим, е да се освободим от старите емоционални модели и връзки, които вече не ни помагат да вървим напред, а само ни държат закотвени в миналото.


Астрологична прогноза за 20.07.2015 (понеделник)
Седмицата ще започне с Луна в трудолюбивия знак на Дева. В по-ранните часове все още може да се усеща объркващото действие на Нептун. Като цяло денят ще бъде много ползотворен, с доста подкрепящи аспекти от другите планети. Ще бъдат успешни заниманията с мащабни проекти. От обяд нататък е подходящото време за посещаване на държавни институции, подаване на документи и административна работа. Обърнете внимание на детайлите и сроковете. Хората може да са настроени критично в този ден. Подходящ е моментът за кандидатстване за работа и провеждане на интервюта. Възможно е да получите подкрепа от приятел или да ви се наложи вие да направите услуга на някого. Не забравяйте, че правейки добро на другите, правите добро и на себе си.


Астрологична грогноза за 21.07.2015 (вторник)
И днес се очаква денят да бъде приятен и най-вече ползотворен. До 16:23 ч. Луната ще продължи хода си под знака на Дева и отново ще сключва хармонични аспекти с другите планети. Сега е моментът да се мобилизирате и да отхвърлите заплануваните си задачи. Нещата, които трябва да свършите, няма да търпят отлагане. До следобед енергията ще бъде доста работна, но не прекалено угнетяваща. След 16:23 Луната ще премине във Везни. Най-вероятно работният ви ентусиазъм ще намалее. На преден план ще излязат близките междуличностни взаимоотношения. Вечерта е подходяща както за любовни, така и за приятелски срещи.


Астрологична прогноза за 22.07.2015 (сряда)
През целият ден Луната ще бъде във Везни, но аспектите, които ще образува ще бъдат напрегнати, при това с конфликтни планети (Плутон и Марс). Особено силно това ще се прояви във втората половина на деня и вечерта. Предизвикателството на деня е да запазим баланса, като провокациите няма да липсват. В любовните взаимоотношения актуални ще бъдат въпросите за ревността и контрола. Урокът на Везните е да ни научат да виждаме нещата, през очите на другия. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Проблемите могат да бъдат разрешени чрез проява на дипломатичност и компромиси.


Астрологична прогноза за 23.07.2015 (четвъртък)
Сутринта ще бъде особено напрегната. Луната отново ще бъде във Везни и с трудни аспекти. Не са изключени семейните конфликти и разправии. Хората могат да бъдат особено раздразнителни и с непредсказуеми реакции. По-добре не се опитвайте да изяснявате отношенията си в този момент. Не прибързвайте и с оценките си. В следобедните часове все пак ще настъпи облекчение, благодарение на хармоничния аспект с Юпитер. Настроението ще стане по-ведро и оптимистично. Вечерта се очертава да бъде доста по-спокойна. Напрегнатите аспекти ще са зад гърба ни, а общуването ще върви по-леко и хармонично. Отново ще можем да намерим баланса си.


Астрологична прогноза за 24.07.2015 (петък)
Денят започва с Луна в предизвикателния знак на Скорпиона. Когато Луната се намира в този знак, енергията е особено напрягаща и тежка. Сутринта ще има и нехармонични аспекти със Слънцето и Меркурий, които са в Лъв. Хората могат да бъдат особено нетолерантни. Възможно е комуникацията да е затруднена и да останете неразбрани. Хората ще са субективно настроени и неотстъпчиви. Подкрепа ще окаже хармоничният аспект на Нептун. Той ще засили чувствителността и ще ни помогне да простим, ако сме получили обида. Денят е подходящ да се подложите на пречистваща диета и дори гладуване.


Астрологична прогноза за 25.07.2015 (събота)
През целия ден Луната ще бъде в Скорпион. Напрежение ще има, но благодарение на хармоничните аспекти с Плутон и Марс, ще можем да се освободим от него. Денят е особено благоприятен да отидете на йога или да се отдадете на друг вид спортни занимания. Обърнете внимание на дома си. Денят е добър за чистене – както в материален, така и в духовен план. Изхвърлете нещо старо, от което нямате нужда вече. За съжаление вечерта не се очертава особено позитивна. Ще се усеща приближаващият съвпад със Сатурн. Настроението може да бъде особено мрачно. По-добре не планирайте празненствата си за този ден. По-успешни биха могли да бъдат някакви сериозни мероприятия или неформална среща с бизнес партньори, която така или иначе не предполага емоционално общуване.


Астрологична прогноза за 26.07.2015 (неделя)
До 15:24 ч. Луната ще бъде в Скорпион и в съвпад със Сатурн. До тогава настроението може да бъде тягостно. Любовните взаимоотношения ще са трудни. Плановете ви за почивка или екскурзия, може да се променят. Денят е подходящ, ако имате да наваксвате с учене или писане. След 15:24 ч. Луната ще премине в Стрелец и ще внесе голяма промяна. С напредване на вечерта ще се чувстваме по-радостни и освободени от тежката Скорпионова енергия. Следобедните часове са удачни за излет или разходка сред природата. Използвайте позитивната енергия на Стрелеца за поставяне на нови цели и мечти.

Коментари

Новини Варна