Варна 20°
fallback
Лайфстайл
21:50 | 9 юли 2015
Обновен: 08:32 | 20 септември 2024

Black Eyed Peas готвят голямо завръщане по повод 20 години на сцената

Фърги най-вероятно няма да се включи в юбилейния албум, тъй като не е била с групата в продължение на двете й десетилетия

По материала работи: Слав Велев

Хип-хоп групата Black Eyed Peas си партнират с мениджъра на Джъстин Бийбър, за да се завърнат на музикалната сцена, информира онлайн изданието на Mirror, цитирано от fbr.bg. 

По-късно тази година изпълнителите на „Where Is The Love?“ ще отбележат своята 20-годишнина и искат Скутър Браун да се заеме със специалния албум, който готвят. Новината бе потвърдена, когато групата бе включена сред клиентите на мениджъра на собствената му интернет страница.

Освен с Джъстин Бийбър той работи и изпълнители като Ариана Гранде, Карли Рей Джепсън и дори звездата от „Gangnam Style“ Сай.

Black Eyed Peas - или Will.i.am, apl.de.ap, Фърги и Taboo - са в индустрията от две десетилетия, въпреки че последният им запис бе „The Beginning“ от 2010 г.

Дебютния си албум „Behind the Front“ издават през 1998 г., а две години след него и „Bridging the Gap“. Но огромният им успех идва през 2003 г., когато Фърги се присъединява към тях.

Певицата обаче каза, че няма да празнува заедно с колегите си.

За уебсайта Digital Spy тя заяви по-рано тази година: „Не съм била в групата в продължение на 20 години, така че това е по-скоро тяхна годишнина. Така, че може би ще издадат албум, но без мен.“

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback