Варна 22°
fallback
Лайфстайл
19:55 | 9 юли 2015
Обновен: 08:54 | 20 септември 2024

165-килограмова певица облече прозрачния комбинезон на Бритни Спиърс

Реших да направя този клип в подкрепа на едрите певци, защото на тях наистина им е трудно да се качат по стълбицата на успеха“, поясни унгарката Snowflake

По материала работи: Слав Велев

Унгарската поп-певица Snowflake (Снежинка) с тегло около 165 килограма пусна клипа на песента си My Mission Is You (Ти си моята мисия), в който се облече с прозрачен комбинезон с брокат – същия, с който бе облечена Бритни Спиърс в клипа Toxic. Както сподели самата певица, тя просто искала да пробва нещо ново и да се открои, предадоха от The Daily Mail, цитирани от fbr.bg.

 

„В шоу-бизнеса всички имат идеални тела, а това е много далеч от реалността. Реших да направя този клип в подкрепа на едрите певци, защото на тях наистина им е трудно да се качат по стълбицата на успеха“, поясни Snowflake. Тя призна, че вече е получила много негативни коментари за клипа, но се старае да не им обръща внимание.

 

 

По време на видеото певицата се преоблича няколко пъти: появява се в червена рокля, черен и леопардов костюм, слага маски. На видеото нейната героиня примамва мъж в леглото и сяда върху него.

Snowflake е начинаеща певица. Ръстът ѝ (около 183 сантиметра) и теглото и помогнали да премине кастинг, за да получи роля в унгарска комедия, а режисьорът по-късно изпратил 34-годишната артистка да учи английски език. В края на краищата успяла да подпише договор със звукозаписната компания Drastique Records, а нейните песни и клипове започнали да се появяват в Itunes, Spotify, Amazon и YouTube.  

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback