Варна
fallback
Лайфстайл
16:30 | 18 октомври 2024
Обновен: 21:01 | 18 октомври 2024

„Новият живот на Кати“ – премиерният сериал по Bulgaria ON AIR от 21 октомври

История с безброй обрати, съспенс и емоции, очаква зрителите

По материала работи: Слав Велев

История с безброй обрати, съспенс и емоции очаква зрителите на Bulgaria ON AIR от 21 октомври. Драматичната и криминална копродукция на Литва, Латвия и Естония - „Новият живот на Кати“, излиза на малкия екран с първи епизод от 20:30 часа. Сериалът ще разкаже за изпълнения с мечти живот на младо момиче, който ще се преобърне стремглаво след едно запознанство.

„Новият живот на Кати“ представя образа на бедната и самотна млада сервитьорка Кати, мечтаеща да стане архитект. Когато Мартин, богат и очарователен мъж, я кани в ексклузивен нощен клуб заедно с приятелката ѝ Сандра, Кати смята, че животът ѝ е на път да се промени. Но Мартин е част от престъпна банда и е избрал младото момиче, тъй като тя отговаря на нуждите на шефа му. Тя успява да отблъсне ухажванията на Мартин, намира чанта с голяма сума пари и, поддавайки се на изкушението, взема парите, без да осъзнава, че това е капан. По време на бягството си с такси тя попада в автомобилна катастрофа и се събужда в болница.

Животът на Кати се преобръща, когато в болницата лекарите я информират, че е имала амнезия и че всъщност се казва Адел Карсън -изчезнала преди осем години, на 15-годишна възраст, дъщеря на влиятелен министър.

Бягайки от вълците, Кати попада право в лапите на лъвовете, но ще успее ли да избяга за втори път? Гледайте от 21 октомври в 20:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Автор на статията:
Слав Велев
„Новият живот на Кати премиерният сериал сериал Bulgaria ON AIR 21 октомври тв телевизия
0 коментара