IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
15:00 | 10 септември 2024
Обновен: 10:37 | 17 септември 2024

Варна отново бе домакин на “Малка Мис и Малък Мистър България“

В надпреварата участие взеха над 30 деца

По материала работи: Слав Велев
Варна отново бе домакин на “Малка Мис и Малък Мистър България“

Този уикенд Варна беше домакин на националния конкурс за детска красота и талант „Малка Мис и Малък Мистър България“ и Мис и Мистър Тийн България“ 2024 г.

В продължение на четири дни курорта Златни пясъци бе огласен от детски смях и игри. Деца от цялата страна се събраха в морската ни столица, за да покорят сърца на публиката и журито с участието си в конкурса организиран за поредна година  от агенция „Интерсаунд“.

Участниците в националния конкурс бяха избрани от проведените поредица кастинги и регионални издания от националната верига „Малка Мис и Малък Мистър България и Мис и Мистър Тийн България“.

В надпревара с над 30 деца, представителите на Варна - Александра Арсенова на 5г., Калина Инджова на 5г., Радослава Павлова на 6г., Габриела Христова на 7г., Даниел Георгиев на 7г., Лара Тиряки на 9г. и Магдалeна Димитрова на 10 г. впечатлиха журито с отличната си подготовка за модно дефиле дело на „СТАРС АКАДЕМИ“ с моден хореограф Ева Добрева, като и с отлично подготвени таланти.

Невероятна еуфория от детска красота и блестящи тоалети превърна сцената на конкурса Малка Мис и Малък Мистър България и Мис и Мистър Тийн България 2024 в истинска приказка. Финалната част на събитието се проведе в концертна зала на Младежки дом „Орбита“ - Варна. 

Тежката задача, за разпределяне на наградите бе поверена на регионални директори, отличени модели сред които и  Мис България Варна 2024 -  Катерина Кръстева – Kitty K, Миглена Тодорова - Кралица на Варна 2024 и представител на “Авелин Мениджмънт”, Десислав Димитров - Desso - PR експерт и моден продуцент, както и представители на детско Звездно Жури - деца носители на титли от Национални и Международни конкурси, които всяка година подкрепят следващите участници, оценят тяхното представяне и  им връчат наградите. Председател на журито бе госпожа Ирина Папазова собственик  на Агенция Интерсаунд, лицензиант на конкурса.

В празничната вечер бяха раздадени много  награди и титли, както и право на участие в международни конкурси, ето къде достойно ще представят България варненските деца:

Александра Арсенова – Little Miss Planet – Кипър

Калина Инджовa – Little Miss Nations – Бразилия

Радослава Павлова – Little Model Earth – Южна Африка

Габриела Христова – Little Miss & Mister Galaxy – Банско

Даниел Георгиев – Little Miss & Mister Galaxy  – Банско

Лара Тиряки – Little Model Earth- Южна Африка

Магдалeна Димитрова – Little Miss and Little Mister United World – Дубай, Маги спечели и титлата за Малка Мис Талант.

 “Поздравления скъпи деца! Бяхте забележителни! Блясъкът на короните е невероятен! Но още по - завладяващи са усмивките и щастието, което излъчват щастливите Ви детските лица! Пожелаваме Ви успех!” заяви на финала Ирина Папазова - лицензиант на конкурсите и председател на журито на конкурса.

Коментари

Новини Варна