Варна 22°
fallback
Лайфстайл
14:00 | 2 септември 2024
Обновен: 18:46 | 18 септември 2024

Ефектни номера с ел. тротинетки, настроение и куп награди на шоу във Варна (СНИМКИ)

На финала подаръци получиха и зрителите, които се включиха в томболата

По материала работи: Слав Велев

Музика, настроение, ефектни номера и демонстрации на майсторско каране събраха стотици почитатели на електрическите тротинетки в Морската градина на Варна. Фокус на първото за града шоу беше безопасността, правилата, мисълта да се кара сигурно и с внимание за другите участници в движанието. За радост на участниците организаторите  раздадоха куп награди. Мнозина опитаха от новата изцяло натурална енергийна напитка, а най-добрите в състезанията получиха полезни и яки аксесоари – катинари и каски от най-ново поколение. На финала награди получиха и зрителите, които се включиха в томболата.

Певецът Свет Георгиев дирижира шоуто като го откри с обичани вечно зелени парчета. Той запозна публиката с актуалните разпоредби за движение с ел.тротинетки във Варна и акцентира най-важните моменти за безопасно каране. Нетърпеливите участници с тротинетки се подредиха до специалния полигон и се впуснаха в различни състезания – майсторско каране/слалом с конуси, точно спиране, бавно каране на една гума/кантаринг. И хората с тротинетките, и публиката се увериха, че на пръв поглед лесни трикове са много трудни за изпълняване.

Силен финал на шоуто бяха демонстрации на ефектно каране. Публиката награди участниците с аплодисменти, а организаторите ги обсипаха с награди. Спонтанно в шоуто се включиха и някои виртуози на карането с велосипед.

 

Автор на статията:
Слав Велев
шоу ел. тротинетки ел. тротинетки шоу варна ел. тротинетки варна новини снимки 1 септември
1 коментара
fallback
fallback