IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
14:00 | 2 септември 2024
Обновен: 16:41 | 13 септември 2024

Ефектни номера с ел. тротинетки, настроение и куп награди на шоу във Варна (СНИМКИ)

На финала подаръци получиха и зрителите, които се включиха в томболата

По материала работи: Слав Велев
Ефектни номера с ел. тротинетки, настроение и куп награди на шоу във Варна (СНИМКИ)

Музика, настроение, ефектни номера и демонстрации на майсторско каране събраха стотици почитатели на електрическите тротинетки в Морската градина на Варна. Фокус на първото за града шоу беше безопасността, правилата, мисълта да се кара сигурно и с внимание за другите участници в движанието. За радост на участниците организаторите  раздадоха куп награди. Мнозина опитаха от новата изцяло натурална енергийна напитка, а най-добрите в състезанията получиха полезни и яки аксесоари – катинари и каски от най-ново поколение. На финала награди получиха и зрителите, които се включиха в томболата.

Певецът Свет Георгиев дирижира шоуто като го откри с обичани вечно зелени парчета. Той запозна публиката с актуалните разпоредби за движение с ел.тротинетки във Варна и акцентира най-важните моменти за безопасно каране. Нетърпеливите участници с тротинетки се подредиха до специалния полигон и се впуснаха в различни състезания – майсторско каране/слалом с конуси, точно спиране, бавно каране на една гума/кантаринг. И хората с тротинетките, и публиката се увериха, че на пръв поглед лесни трикове са много трудни за изпълняване.

Силен финал на шоуто бяха демонстрации на ефектно каране. Публиката награди участниците с аплодисменти, а организаторите ги обсипаха с награди. Спонтанно в шоуто се включиха и някои виртуози на карането с велосипед.


 

Коментари

браво ( преди 1 седмица )
Така, така, продължавайте в същия стил и по улиците.Само защо трябва да страдат невинни шофьори, да ги разкарват по съдилищата после, че не успели да опазят некой бесен тротинеткаджия, изкочил със 100 пред автомобила.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна