Варна 15°
fallback
Лайфстайл
16:51 | 19 юли 2024
Обновен: 04:17 | 15 септември 2024

Най-обичаните изпълнители с взривяващ концерт във Варна тази неделя

Любимите български звезди на тийнейджърите ще очакват своите фенове на Южен плаж, Алея първа от 19:00 часа на 21 юли

По материала работи: Слав Велев

Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Най-обичаните изпълнители пристигат в морската столица за взривяващ концерт.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour продължава своята обиколка и пристига във Варна, за да предложи на жителите и гостите на морската столица още едно незабравимо лятно преживяване. На 21 юли от 19:00 часа любимите български звезди на тийнейджърите ще очакват своите фенове на Южен плаж, Алея първа за избухващ концерт.

Варненската певица DARA ще изпълни най-големите си хитове като „Родена такава“ и „Ела, ела“ пред очите на публиката в родния си град, а Михаела Маринова ще разчувства феновете с мощния си глас и песните „Листата падат“ и „До безкрай“. Рап феновете ще се зарадват на парчетата „Да не питат“, „Асансьора“ и „Черни очила“ от талантливия Боро Първи, а регетон любителите могат да изпеят „Звънни ми“ и „Cabriolet” заедно с популярния дует Torino & Pashata.

Хедлайнерът на турнето Криско ще разтърси феновете с новата си песен „Тука Тука“, както и с някои от най-емблематичните си парчета като „Гледай как се прави“ и Почивни дни“. Освен него на сцената ще излезе и Dara Ekimova, която ще изпълни хитовете си „Недей да ме будиш“ и „Бягам“. Организаторите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са подготвили и изненада – на концерта във Варна ще се появят гост-изпълнители, които ще бъдат разкрити по време на събитието.

В началото на концерта, DJ Mascota и McP ще подгреят настроението със своите летни парти миксове, а движенията на Remi Toin ще накарат всички да танцуват.

По време на концерта във Варна, не един, а цели три от любимите инфлуенсъри на българските младежи ще бъдат на място, за да се срещнат със своите почитатели. Авторът на общо 9 книги и един от най-„опитните“ влогъри Емил Конрад, както и любимата инфлуенсър и YouTube двойка Стан и Стефи ще се забавляват заедно с последователите си.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще завладее морската столица още от 17:00 часа на 21 юли, когато е откриването на специално обособената фестивална зона на турнето. В нея посетителите могат да се насладят на разхлаждаща напитка, да оставят своето послание на #music скулптурата на турнето или да опитат късмета си в някоя от многото забавни игри, които организаторите са подготвили за тях. Най-големите късметлии ще спечелят и невероятни награди като отстъпки за Pop-up shop на турнето или лична среща с някой от любимите си изпълнители.

Турнето има и своя кауза, с която цели да пази околната среда. Организаторите на концертите събират и рециклират бутилки и кенове, еквивалентни на броя раздадени по време на концертите. Еко-ентусиастите ще могат да се запознаят с инсталацията „Шишеяд“ на организацията BG Бъди активен и да научат повече защо е важно да рециклираме и как можем да помогнем на околната среда и нашата планета.

Автор на статията:
Слав Велев
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour DJ Mascota McP дара криско концерт Варна Морска гара Варна концерт варна 2024 хепи енерджи тур 2024 варна 21 юли южен плаж алея първа боро първи Любимите български звезди на тийнейджърите
0 коментара
fallback
fallback