IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
16:51 | 19 юли 2024
Обновен: 15:53 | 3 септември 2024

Най-обичаните изпълнители с взривяващ концерт във Варна тази неделя

Любимите български звезди на тийнейджърите ще очакват своите фенове на Южен плаж, Алея първа от 19:00 часа на 21 юли

По материала работи: Слав Велев
Най-обичаните изпълнители с взривяващ концерт във Варна тази неделя

Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Най-обичаните изпълнители пристигат в морската столица за взривяващ концерт.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour продължава своята обиколка и пристига във Варна, за да предложи на жителите и гостите на морската столица още едно незабравимо лятно преживяване. На 21 юли от 19:00 часа любимите български звезди на тийнейджърите ще очакват своите фенове на Южен плаж, Алея първа за избухващ концерт.

Варненската певица DARA ще изпълни най-големите си хитове като „Родена такава“ и „Ела, ела“ пред очите на публиката в родния си град, а Михаела Маринова ще разчувства феновете с мощния си глас и песните „Листата падат“ и „До безкрай“. Рап феновете ще се зарадват на парчетата „Да не питат“, „Асансьора“ и „Черни очила“ от талантливия Боро Първи, а регетон любителите могат да изпеят „Звънни ми“ и „Cabriolet” заедно с популярния дует Torino & Pashata.

Хедлайнерът на турнето Криско ще разтърси феновете с новата си песен „Тука Тука“, както и с някои от най-емблематичните си парчета като „Гледай как се прави“ и Почивни дни“. Освен него на сцената ще излезе и Dara Ekimova, която ще изпълни хитовете си „Недей да ме будиш“ и „Бягам“. Организаторите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са подготвили и изненада – на концерта във Варна ще се появят гост-изпълнители, които ще бъдат разкрити по време на събитието.

В началото на концерта, DJ Mascota и McP ще подгреят настроението със своите летни парти миксове, а движенията на Remi Toin ще накарат всички да танцуват.

По време на концерта във Варна, не един, а цели три от любимите инфлуенсъри на българските младежи ще бъдат на място, за да се срещнат със своите почитатели. Авторът на общо 9 книги и един от най-„опитните“ влогъри Емил Конрад, както и любимата инфлуенсър и YouTube двойка Стан и Стефи ще се забавляват заедно с последователите си.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще завладее морската столица още от 17:00 часа на 21 юли, когато е откриването на специално обособената фестивална зона на турнето. В нея посетителите могат да се насладят на разхлаждаща напитка, да оставят своето послание на #music скулптурата на турнето или да опитат късмета си в някоя от многото забавни игри, които организаторите са подготвили за тях. Най-големите късметлии ще спечелят и невероятни награди като отстъпки за Pop-up shop на турнето или лична среща с някой от любимите си изпълнители.

Турнето има и своя кауза, с която цели да пази околната среда. Организаторите на концертите събират и рециклират бутилки и кенове, еквивалентни на броя раздадени по време на концертите. Еко-ентусиастите ще могат да се запознаят с инсталацията „Шишеяд“ на организацията BG Бъди активен и да научат повече защо е важно да рециклираме и как можем да помогнем на околната среда и нашата планета.

Коментари

Новини Варна