Варна 17°
fallback
Лайфстайл
15:40 | 22 юни 2024
Обновен: 18:25 | 19 септември 2024

Стана ясно с кого вдига княгиня Калина

Мускулестият външен вид на дъщерята на Симеон Сакскобургготски е благодарение на фитнес треньора Ричърд Величков

По материала работи: Слав Велев

Снимка: Инстаграм

Мускулестият външен вид на княгиня Калина стана много обсъждан през последните седмици, но вече е ясно къде и с кого тренира тя. От кадри в социалните мрежи разбираме, че принцесата се труди в залата с фитнес треньора Ричърд Величков, който стана известен и покрай участието си във Vip Brother. 

"С принцеса Калина тренираме редовно и ни личи! Преди да започнем да съдим някого, трябва да погледнем себе си. Винаги казваме, че човек трябва да бъде автентичен, а когато той е, започваме да го критикуваме. А ако се огледаме в себе си и сме изискващи към нас самите и влагаме енергията си в развитието ни - ще бъдем по-щастливи, по-пълноценни, по-добри.

Не позволявайте на негативната енергия да влияе на качеството ти на живот. Когато ние я излъчваме, тя се връща при нас", написа Величков в Инстаграм в защита на Калина Сакскобургготска, срещу която се изля и доста злоба заради външния й вид.

Автор на статията:
Слав Велев
принцеса Калина Сакскобургготска къде вдига вдига визия тренира мускули треньор Ричърд Величков Vip Brother княгиня калина фитнес
1 коментара
fallback
fallback