IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
20:29 | 23 февруари 2015
Обновен: 05:21 | 10 септември 2024

Нов сексскандал, този път с изнудване във Висшата лига

"Гръмна" играч, имал авантюра за 1 нощ

По материала работи: Борис Проданов
Нов сексскандал, този път с изнудване във Висшата лига

След като преди две седмици британският таблоид "Сън" оповести новината, че футболист на Манчестър Юнайтед е правил секс в тоалетна с непознато момиче, сега избухна нов сексскандал във Висшата лига. Според изданието играч от водещ английски клуб, чието име остава в тайна, е бил изнудван за 100 хиляди паунда от русокоса жена, с която е имал авантюра за една нощ.

 

Твърди се, че защитникът, който е женен и изключително известен, е имал еднократна забежка, но е бил изнудван да плати парите, защото блондинката го е заплашила, че ще разпространи снимки и видеоклипове с акта му на изневяра. Според "Сън" изнудвачката е малко над 30 години и си няма половинка.

 

Тя е показала снимките на футболиста, след като е разбрала, че е женен и му е поискала 100 хиляди паунда, като в замяна е обещала да запази мълчание. Информацията е, че двамата са се запознали на купон преди около една година, а секс са правили малко след това.

 

Коментари

Новини Варна