IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
08:25 | 13 декември 2014
Обновен: 07:50 | 19 септември 2024

Miss Bumbum ще си връща девствеността

Бразилката непоколебима: никакви фотосесии, докато пластичният хирург не я докара, каквато майка я родила

По материала работи: Златина Добрева
Miss Bumbum ще си връща девствеността

Притежателката на най-красивото дупе в света работи по проекта да си върне девствеността.
22-годишната бразилка Индинара Карвали, която миналия месец победи в конкурса Miss Bumbum за най-красива и апетитна "праскова" обясни смисъла на предстоящата операция: тя решила да рестартира девствеността си в името на успешната кариера.
"Иска ми се да се снимам гола и при това да се чувствам девствена, такава, каквато съм се появила на този свят... разбирате за какво говоря, нали", заяви Индинара пред "Дейли мейл", пише БГНЕС.
Бразилката демонстрира непоколебима принципност: никакви фотосесии, докато пластичният хирург не я докара, каквато майка я родила. Освен това miss Bumbum вярва, че девствеността й е потребна, за да я подари на единствения и неповторим мъж.
Отделно тя смята, че невинността й като победителка на конкурса за най-прелестни задни части ще повлияе благотворно върху статута на конкурса. "Мисля, че ако притежателката на тази титла бъде невинна, конкурсът ще бъде уважаван повече", предполага звездата.

 

Коментари

Новини Варна