IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
16:56 | 12 декември 2014
Обновен: 15:02 | 8 септември 2024

Елтън Джон и партньорът му вдигат сватба

Te ще сключат официален брак на малка и интимна церемония

По материала работи: Златина Добрева
Елтън Джон и партньорът му вдигат сватба

Сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш ще сключат официален брак "на малка и интимна церемония" следващия уикенд.
67-годишният певец и 52-годишният му партньор поканили 50 свои приятели и роднини, сред които Дейвид и Виктория Бекъм, Елизабет Хърли, Ози и Шарън Озбърн, в дома си в Уиндзор, графство Бъркшир, в Югоизточна Англия. Сватбата ще се състои на 21 декември.
"Елтън и Дейвид планират това от месеци. Елтън сияе от щастие, но това ще бъде събитие в тесен кръг. Само близки приятели и роднини са поканени, ще бъде малка, интимна сватба", разкри запознат източник.
Джон и Фърниш, които са заедно от 21 години и размениха обети на церемония за гражданско партньорство през 2005 г., планират двамата им сина Закари и Илайджа да носят пръстените по време на предстоящата сватба.
"За Дейвид и Елтън е важно момчетата да играят специална роля", разкри източникът пред в. "Дейли мирър". Гостите на сватбата ще могат да се насладят на празнични ястия и ароматно вино, пише dir.bg. Очаква се сватбата да бъде много различна от церемонията за гражданско партньорство на двойката отпреди девет години, на която присъстваха 650 гости, включително Лулу и Ринго Стар.

Коментари

Новини Варна