IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
22:04 | 27 октомври 2014
Обновен: 01:06 | 16 октомври 2024

Стинг не е писал песни от 8 години

Писнало му да разказва за личния си живот в текстовете си.

По материала работи: Деян Михайлов
Стинг

Британският певец Стинг сподели, че не е писал песни от 8 години, съобщиха световните новинарски агенции. Последните песни на бившия вокал на Police са от албума Sacred Love, издаден през 2003 г.

Причината за това да не пише песни е, че му е писнало да разказва за личния си живот в текстовете си. Сега той за завръща отново в света на музиката с шоуто The Last Ship.

Изградих живота си без да свързвам текстовете си и музиката с личните си неща. Преди беше все едно изравяш неща от подсъзнанието си, цялото ти минало и го описваш върху листа, записваш го в студиото и го представяш на света, казва Стинг.

Установих, че разказвам за голяма част от личния си живот и вероятно ми е писнало от това. Мисля, че за 8 години не съм написал и една песен. Бях на турне… Записвах музика за други хора… Направих албум със зимни песни… но не съм представил нищо оригинално, нищо мое, допълва музикантът.

Коментари

Новини Варна