IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Избрано
16:09 | 17 ноември 2014
Обновен: 17:59 | 13 септември 2024

Пешеходец се блъсна в автобус

23-годишен с БМВ не спря на стоп-палка, помете полицай

По материала работи: Пламен Янков
Пешеходец се блъсна в автобус

24-годишен варненец почти успя да счупи предното стъкло на автобус от градския транспорт с глава, след като изскочил внезапно на пътя. Състоянието му е стабилно. Той е откаран в Спешния център с контузии на главата и далака и счупена ключица. Според лекарите няма нужда да бъде приет в болница за лечение.


Инцидентът стана днес около обяд на ул. „Александър Дякович“. Автобус, който се движи по линия №31, завивал към ул. „Александър Дякович“ в посока към гарата. Според очевидци младият мъж изскочил внезапно пред возилото. На улицата ясно се виждаха дълги следи от спирачки, но въпреки бързата реакция на шофьора мъжът бил ударен. Предното стъкло на автобуса беше напукано от дясната страна. По случая е образувано досъдебно производство.


Доста по-брутален инцидент е регистриран в събота около 5,15 часа сутринта. Екип на Пътна полиция решил да спре за рутинна проверка на бул. „Христо Смирненски“ варненско БМВ, което се движело с висока скорост. 23-годишният младеж зад волана не просто не спрял на вдигнатата от униформения полицай стоп-палка, а помел колегата му. След като ударил полицая, младежът стъпил здраво на газта и избягал. Удареният полицай е откаран в болница с контузия на лявата ръка, прегледан е и е освободен, без опасност за живота. Беглецът е спрян няколко минути след инцидента на ул. „Акад. Сахаров“.

 
51-годишен варненец се заби с тойотата си в крайпътно дърво, след като изтърва контрола над автомобила си заради висока скорост. Инцидентът станал в местността Манастирски рид. Шофьорът е пострадал леко – има контузия на главата и единия крак.

 

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна