IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Избрано
06:34 | 9 юли 2014
Обновен: 21:35 | 5 октомври 2024

Офертите за лятна почивка пред свършване

Офертите за лятна почивка пред свършване

По материала работи: Златина Добрева
Офертите за лятна почивка пред свършване

Свободните места по хотелите край морето са пред изчерпване, установи репортерска проверка на „Черно море“.
С наближаването на най-атрактивните за отпуска дни хотелите са пълни. Ако искате днес да направите заявка за юли нищо не можем да ви предлжим, каза пред агенцията ни хотелиер.
Който иска да почива през юли и август край морето, отдавна си е направил резервациите, категорични са експерти в туристическия бранш. В момента могат да се намерят свободни стаи в някои от хотелите на по-задни линии.
Иначе свободни квартири край морето има, установи още репортерската ни проверка. Те са предпочитани от не толкова заможни гости, които нямат възможност да плащат в хотелите.
Иначе в сайтовете за групово пазаруване все още могат да се намерят оферти за лятна почивка. Прави впечателние обаче, че намаляват офертите за отдих в планината.
Очевидно българинът вече не свързва лятото само с приятно прекарване край морския бряг. Имаме много запитвания от варненци, които искат да почиват тук, каза за „Черно море“ рецепционистка от планински хотел. Според експерти, българите стават все по-гъвкави в начините си на почивка. Има такива, които комбинират три-четири дни планина със седмица на море, разкриват експертите.
Деян Балевски

Коментари

Новини Варна