IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
20:31 | 28 октомври 2014
Обновен: 21:38 | 17 октомври 2024

Режисьор изчезна след варненския фестивал "Златната роза"

Захари Илиев Паунов е в неизвестност от 18 октомври, съобщават от пресцентъра на МВР.

По материала работи: Борис Проданов
Режисьор изчезна след варненския фестивал "Златната роза"

МВР издирва вече 11-ти ден 49-годишния режисьор и продуцент Захари Илиев Паунов. Той е в неизвестност от 18 октомври, съобщават от ведомството. В 12,30 ч. в същия ден, Паунов е тръгнал от хотел във Варна с личното си МПС "Хонда Сивик" към София. От пресцентъра на МВР добавят, че от тогава следите му се губят.


Захари Паунов е висок към 180 см, с едро телосложение. Косата му е права, кестенява, лицето - овално, с пъстри очи, с брада и мустаци. Адресната му регистрация е в столичния ж.к. "Младост".


От МВР молят хората, които имат информация за него или за автомобила, с който се движи, да позвънят на тел. 112; 02/982-89-83; 982-89-37.


49-годишният режисьор дебютира във варненския фестивал "Златната роза" с филма "Омбре". Лентата получава диплом за цялостно актьорско изпълнение. В главните роли са Валери Йорданов, Стефка Янорова, Диана Костова и др. Призът бе връчен на екипа на тържествената гала вечер в морската столица на 17 октомври. Паунов заедно с останалите участници се почерпили за наградата, стояли и на финалния коктейл на „Златна роза".

 

Хора от екипа на „Омбре" са шокирани от внезапното и мистериозно изчезване на режисьора. Той не е споделял за лични драми или пък за неизлечима болест. Познатите му не смятат, че изчезването му е свързано с жена или пък с финансови проблеми. Притесняват се да не е катастрофирал по пътя, да е паднал в някое дере и все още да не е открит.

Коментари

Новини Варна